Артур Петросян
автор и засновник проекту
Колись в маленькому містечку під Лос Анжелесом, я спробував найсмачніші в своєму житті гамбургери. Це був зовсім непримітний заклад, без оригінального дизайну інтер'єру, якоїсь концепції і яскравої вивіски. Але черга за гамбургерами тягнулася на кілька десятків метрів.
⠀
Це був старий ресторанчик м'ясника Біллі Елвел у Ван Найс. Старому Біллі 93 роки і до сих пір він стоїть у гриля, віртуозно підкидаючи м'ясні котлетки. Я ходив до Біллі кожен день. Він розповідав про важливість правильного вибору і комбінації м'яса для котлет, ділився технікою їх обсмажування і пояснив різницю між акуратним соковитим гамбургером і бургером, який розвалюється від свого розміру.
⠀
Я загорівся ідеєю відкриття такого закладу в Одесі. І ось після безлічі тренувань, відпрацювань, а так само консультацій з самим Біллі, ми презентуємо Одеський Billy's Hamburger.